Video: Tonton trailer pertama filem ‘Bumblebee’

Akhirnya ahli pasukan Autobot Bumblebee telah mendapat filemnya sendiri untuk filem spinoff Transformers, Bumblebee. Filem ini merupakan reboot daripada filem Transformers: The Last Knight sebelum ini yang kurang mendapat sambutan.

Bumbleebee bakal mengambil tempat di sebuah bandar kecil di California pada era penghujung 80an. Hailee Steinfeld yang membawa watak sebagai Charlie merupakan seorang mekanik suatu hari dia membawa balik sebuah kereta antik VW ke rumah untuk membaikinya dan semasa baikinya dia telah mengaktifkan Bumblebee.

Filem spinoff Tranformers: Bumblebee bakal menemui peminat pada 21 Dismber ini. Antara pelakon membintangi ialah John Cena, Peter Cullen, Kenneth Choi, Pamela Adlon, Jorge Lendeborg Jr dan Martin Short.

Comments

PERINGATAN:

New Malaysian Post tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.


comments