Sunday, August 19, 2018

‘Spoil’kan Avengers, Ara dikecam bertubi-tubi

FILEM Avenger: Infinity War sememangnya merupakan filem yang paling ditunggu-tunggu peminat tegar Marvel Cinematic Universe (MCU) atau pun sesiapa sahaja yang mengikuti filem terbitan Marvel Studios. Malah,...

Keluarga terima apa saja keputusan Ziana – Anuar Zain

KUALA LUMPUR: Meskipun tahu kemelut sebenar yang berlaku dalam rumah tangga kakaknya, Anuar Zain memilih untuk tidak campur tangan bagi mengelak salah tanggapan. Anuar, 47,...

“Kenapa bila saya kurus baru nak kecam?”

Tidak dinafikan imej terbaru Ifa Raziah memang langsing bak anak dara namun menerusi video yang dimuat naik baru-baru ini, Ifa dikecam apabila tampil dengan gaun pendek...

Terlebih ambil suplemen, buah pinggang aktor popular kini rosak teruk

KUALA LUMPUR 27 April - Gara-gara mengambil suplemen secara berlebihan, seorang aktor popular terpaksa menanggung derita apabila kedua-dua belah buah pinggangnya mengalami kerosakan teruk...

Salah ‘parking’, Ismail terima banyak komen nakal

Tajam betul mata netizen ni sampaikan satu ‘benjolan’ yang terdapat di seluar penyanyi muda Ismail Izzani turut mendapat perhatian dan menjadi perbualan hangat di...

Padu! Elly Mazlein ‘perli’ bekas suami soal nafkah

Penyanyi, Elly Mazlein sekali lagi menjadi bualan hangat netizen gara-gara bertindak sindir bekas suaminya, Azmi Hatta menerusi salah satu entri terbaru di laman Instagram...

Ahmad Idham terima pangkat Kehormat Bomba

Pengarah dan penerbit, Ahmad Idham Ahmad Nadzri melakar sejarah apabila menjadi penggiat seni pertama dianugerahkan pangkat oleh Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM). Difahamkan penganugerahan...

“Tiada istilah tikam lidah, masam muka” – Norman KRU

Terdahulu kumpulan rap lagenda, KRU yang dianggotai oleh tiga adik beradik iaitu Datuk Norman, Yusry dan Edry akhirnya menemui kata sepakat untuk membubarkan kumpulan...

Ganti Nabil dalam MeleTOP, netizen kritik cara Jaa

Menjadi pengacara bukanlah mudah, lebih-lebih lagi jika perlu mengendalikan program live yang disaksikan ramai penonton. Bertambah pula jika program itu sememangnya diminati ramai. Bagi penyampai radio Era FM,...

“Bagila Peluang Semua Tengok Dulu,” Najib Razak Pesan Jangan Jadi ‘Spoiler’ Filem Infinity War...

  Filem yang paling dinantikan di seluruh dunia, Marvel Avengers: Infinity War sudah boleh disiarkan di seluruh dunia dan Malaysia telah dapat menonton filem tersebut...

Sari Yanti selamat lahirkan cahaya mata

Sekalung tahniah diucapkan buat pelawak, Jep (Sepahtu) kini selamat menimang cahaya mata hasil perkongsian hidup bersama isterinya, Sari Yanti. Perkhabaran gembira tersebut telah dikongsi oleh...

‘Simpanlah kalau nak, tapi foto tu tak senonoh’

KUALA LUMPUR: Aktor sasa, Zul Ariffin tidak kisah peminat terutama wanita mahu berfantasi dengan foto alat sulit yang didakwa miliknya seperti yang kecoh dalam...

PALING POPULAR

TERKINI