Padah julur kepala, wanita bogel maut berlanggar papan tanda - NewMalaysianPost.comNewMalaysianPost.com

Published On: Tue, Oct 17th, 2017

Padah julur kepala, wanita bogel maut berlanggar papan tanda

Image may contain: 1 person, text

 

Santo Domingo, Republik Dominica: Seorang pelancong warga Russia maut dalam keadaan mengerikan apabila kepalanya melanggar papan tanda jalan selepas dia menjulurkan badannya keluar tingkap kereta.

Natalia Borodina, 35, yang hanya memakai seluar dalam menjulurkan badannya ke luar tingkap kereta yang dipandu rakannya ketika bercuti di Punta Cana dekat sini.

Rakannya, Ivanna Boirachuk, 32, memandu kereta jenis Kia Picanto sambil merakamkan aksi Natalia menggunakan telefon bimbit.

Kejadian itu dipercayai berlaku pada 10 Oktober lalu tetapi video yang memaparkan kejadian ngeri itu tular di Internet kelmarin.

Ibu kepada seorang anak lelaki berusia 11 tahun itu dipercayai bercuti di Republik Dominica bersama rakannya ketika kemalangan itu berlaku.

Dalam video berkenaan, Natalia yang dipercayai mabuk dan hanya memakai seluar dalam dilihat mengeluarkan kepalanya di luar tingkap kereta yang dipandu laju.

Dia kemudiannya menjulurkan sebahagian badannya dan secara tiba-tiba kepala wanita itu terkena papan tanda jalan.

Menurut media tempatan, Ivanna segera memandu ke hospital tetapi Natalia disahkan meninggal dunia akibat kecederaan parah di kepala.

Sementara itu, pihak berkuasa Republik Dominica dilaporkan menahan rakan mangsa selepas video kemalangan berkenaan tular di Internet. – Metro

Email this to someoneShare on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on RedditShare on StumbleUponBuffer this pageDigg this

Comments

comments

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://links.idc1998.com/?fp=jEFuy5M8iPFRAxmxs6rgGEuqQhSBozy%2B4KsKb4cXAvzPkhIP2wCResLMk%2BhP9i34HNjhQxmjkXgjORRjp30Q5Q%3D%3D&prvtof=YGN4XtP88pQYcO57GXTNZj9R2iEzLkqK9GJtr1buITQ%3D&poru=UAUwLGyNvuxHdijehup4AlUaMFVeA1drWayKrzIUXdTNRWDBe4URQQUMwafsgY5SMdeUZN285LDeeYhhrjpBIA%3D%3D&type=link">Click here to proceed</a>. </body>